Om oss

Vi, Daniel och Isabelle, bor i en liten by som heter Brönnestad i södra skåne. Vi har alltid velat ha det där lantliga livet. På gården har vi förutom hundarna både hästar, kaniner och katter och två barn.
Jag, Isabelle, Har jobbat med hundar sedan jag var 17 år. Jag är utbildad hundskötare och hundsjukvårdare. Har gått diverse utbildningar genom åren. Bland annat uppfödarutbildning och beteendeutbildning. Hundar och djur har alltid varit ett stort intresse. Jag har rest runt i både sverige och Europa på officiella, nationella och världsutställningar och jobbat som handler.
Vid 25 års ålder började mitt intresse för uppfödning, rasfördjupning och genetik.
Min jägarexamen tog jag 2009 och har ett brinnande intresse för arbete med hund i det praktiska.

Daniel har jobbat många år inom spannmål och jorbruk. 
Sedan något år tillbaka jobbar han på biogasanläggning. Under uppväxten har han hållt på mycket med kampsport, tävlat, tränat och blivit svensk mästare. han har alltid sett sig själv bo på gård och trivs med livet inom natur, jakt och träning. Våra labradorer är med på skyddsjakt, apportering och eftersök.

Målet med vår lilla uppfödning är att inrikta oss på sund mentalitet och den rastypiska hunden i både bruks,jakt och vardag.
Labradoren och Rottweilern är två raser som har väldigt många goda egenskaper, de är oerhört lyhörda och de kräver mycket av dig som ägare. Ju mer jobb du lägger på träning, kontakt och samspel desto följsammare, sundare och välmående hund får du.

När man köper hund av oss ingår livstids support, väl socialiserade valpar, skk stamtavla, köpeavtal, veterinärintyg, chip-märkta, vaccinerade, avmaskade.  
Uppfödda inomhus i hemmiljö.
När hunden är 12-18 månader ska hunden röntga höfter och armbågar, samt mh test ska utföras på rottweiler.

Valparna är leveransklara efter de fyllt 8 veckor.

Varmt välkomna att höra av er till oss!

Mvh Isabelle & Daniel